Lidt om mig selv

Bølle, vores røde shetlænder

Som barn tilbragte jeg al min tid i stalde, hos dyrlæger og med dyr. Har selv redet på rimeligt højt niveau i dressur. Som voksen valgte jeg at blive journalist, men da min elskede hest kaldet "Varanen" brækkede ned pga. forkert ridning og mangel på korrekt behandling og jeg selv fik en slem frossen skulder, mødte jeg denne her behandlingsform  på et job som journalist. 

Det var for mig magtpåliggende, at hvis jeg skulle bruge så meget tid og penge på en ny uddannelse, så skulle det bare virke og lave nogle resultater der kunne forstås. Derfor måtte jeg til England for at tage den, da der simpelthen ikke var noget seriøst bud på en tilsvarende uddannelse i Danmark. Det er der iøvrigt stadig ikke!

På uddannelsen fik jeg tilnavnet Miss Doolittle, fordi jeg også der kom slæbende med de underligste cases. Jeg fik mange enetimer hos mine lærere, fordi vi altid boede på samme hotel, og de kendte altid lige en lille galopstald eller et rescuecenter for greyhounds, hvor vi tog en tørn, når de andre var gået hjem. Det var der jeg lærte bodyreading og alle de ting jeg bruger dagligt i mit arbejde med dyrene.

Min baggrund som rytter hjælper mig meget i arbejdsdagen med hestene, fordi jeg kan sætte ind i, hvad problemet er og hvor det kommer fra.

Elefanterne har været en gammel drøm i mange år, og jeg måtte simpelthen se om det her også virkede på dem. Derfor rejste jeg til Thailand af flere ombæringer, og endte til sidst med et 6 mdrs.forskningsprojekt derude. Så jeg kan nu kalde mig verdens første elefantkiropraktor! 

Mine egne dyr betyder alt for mig: Jeg er fuglehundeejer (engelske pointere) af Tao og Liva, Katteoppasser af Miss Moneypenny, rytter og hesteejer af Zessen og Kong Bølle.