Case story: Mullet

Da min elskede boxer Mullet var 5 år fik hun en blodprop i ryggen, som delvist lammede hendes bagpart. Dyrlægerne hjalp hende med at få det meste af sin førelighed igen, men noget af nervevævet var dødt og ikke til at redde.

Hun var efterhånden rimlig mobil, havde ikke ondt og fået sit go'e gamle humør tilbage. Dyrlægerne spåede hende dog ikke mange års levetid, da hendes nye måde at gå på ville belaste hendes led og krop i så høj grad, at den ville slides op hurtigt. 

Heldigvis lærte jeg snart Anne at kende. Dødt nervevæv kan hun ikke vække til live, men hun hjælper Mullet ved jævnligt at rette hundes krop op, så hun ikke ødelægger den for hurtigt. Og det er jeg meget glad for - for i skrivende stund er Mullet 9 år gammel og har det faktisk lige så godt som da hun var 6 år! 

Mullet er heller ikke selv i tvivl om, at Annes behandlinger er gode for hende. Når hun kommer på besøg sætter Mullet sig bogstavelig talt på Anne. Hun bakker demonstrativt helt hen til hende: "så kan du godt gå i gang"! Mullet synes desuden ikke Anne skal foretage sig andet end at beskæftige sig med hende når hun er her. "De andre dyr behøver ikke behandling - de kan klare sig selv. Se MIG!" Så Mullet sidder helt klart i bestyrelsen for Annes fanklub.

Se flere billeder af Mullet og Anne i fotoalbummet.

Maiken Lysholm Sten