Case Story: Hannah

Hannah holder meget af besøgene hos Anne Line. Sidste gang ville hun ikke med hjem, men det viste sig også at hun lige skulle have en behandling mere for at komme helt i orden. Denne gang blev jeg også lige husket på at min hund nu var blevet 6 år gammel og levede et hårdt liv som aktiv redningshund, så det var på tide at give et tilskud af glucosamin, MSM og lakseolie. Det har jeg selvfølgelig gjort, og Hannah springer igen rundt som en teenager.

Da jeg mødte Anne Line havde jeg en ældre hund med slidgigt i begge skuldre. Anne Line forsøgte at hjælpe hende, men det havde hunden slet ikke ro til, så den slap og i stedet lagde jeg mig på briksen. Jeg blev meget imponeret over alt det Anne Line kunne fortælle mig om mine gamle skader og skavanker. Det fik mig til at komme igen og selvom min frosne skulder først blev i orden efter det års tid som sådan en åbenbart skal bruge, så tror jeg at behandlingerne hjalp mig igennem den periode. Behandlingen hjalp helt klart den dag jeg havde fået et hold i ryggen eller et skævt bækken som Anne Line kaldte det. Lægen havde givet mig besked på bare at tage smertestillende og vente på at det gik over, men det kunne jeg ikke leve med. Jeg nærmeste kravlede op på briksen og oplevede meget tydeligt hvordan Anne Lines små påvirkninger fik hele min krop til at arbejde. Efter en times tid kunne jeg danse ud af klinikken og har ikke haft problemer med hverken ryg eller bækken siden.

Min nuværende hund, Hannah, er godkendt som redningshund. Det kræver at hun er i topform og bevæger sig sikkert på alle underlag og i al terræn. Det kan ikke undgås at hun engang imellem hopper ned fra stor højde og måske lander forkert. Første gang jeg så at hun ikke støttede ordentligt på alle 4 ben ringede jeg straks til Anne Line. Hun kunne selvfølgelig hjælpe hende. Jeg har nu vænnet mig til at få Hannah kontrolleret jævnligt, bl.a. efter hendes hvalpefødsel, men også hvis jeg kan mærke en ændring i Hannahs humør.

Som redningshundeinstruktør og træner møder jeg mange hunde og hundeejere. En gang imellem støder jeg på en hund som ikke virker helt i balance med sig selv. Jeg har derfor efterhånden henvist en hel del til Anne Line og får mange positive tilbagemeldinger både fra ejerne, hunden og Anne Line.

Jeg ved stadig ikke hvad der sker, når Anne Line behandler mig eller min hund med A-Touch teknikken, men jeg kan både se og føle at der sker noget og det som sker, er noget godt. Det er ikke alle smerter og ubalancer som Anne Line kan klare. Hun har også sine begrænsninger, men det er hun heldigvis heller ikke bange for at fortælle, når jeg ringer med et problem.