Heste og A-touch
Hvornår er der relevans for behandling af hest?
Eksempler på tilstande der kan have gavn af A-touch:

Skader:
Distale haltheder, gl.seneskader, albue- og skulderskader, bækken og nakkeskader, kæbeskader, Kissing spines, akutte seneskader, Sweenyskuldre, korsbåndsskader, ataxier og urenheder, samt andre skader i bevægeapparatet. Behandlingstjek hver 6 mdr. for at tage skader på konkurrenceheste i opløbet anbefales. Velværebehandling til gamle heste.

Unoder:
Boksvanderer og heste der sparker inde i boksen.

Under arbejde:
Hesten vægrer sig ved arbejde, ikke vil sætte sig bagtil, rejser sig, bryder i skulder, er stiv på den ene af siderne, træder ikke lige meget bagi ved piaf og passage, changerer ikke rent, taber et af benene, går på forparten, tøjlehalthed, hænger i et af forbenene under springning.

Ulykker:
Fald i trailer, fald på staldgang og div. andre styrt, har hængt fast med et ben, har ligget fast i boksen.

Andet:
Opstramning af bækken efter foling, muskulær assymetri og synlige skævheder, opretning efter forkert skoning/beskæring, fejlridning, og efter for kraftig vækst. 
Handelsundersøgelser og optakt til handel: Jeg har aldrig kunne se ideen i at handle en hest der kommer til at gå i stykker indenfor det næste år, derfor er jeg efterhånden blevet involveret i en del handelsundersøgelser.
Sadelvurdering er oftest en del af mit arbejde og jeg har flere sadelmagere, jeg kan henvise dig til, hvis sadlen er et problem.
Er du som rytter skæv og derved påvirker din hest forkert kan jeg finde på at sende dig til skrogrettende behandling hos valgfri behandler.

Ridebehandling:
Min erfaring er, at mange skader på hestene kan rettes via rytterens sæde/opstilling og nogle gange skal rytteren have lov til at mærke hvad der sker med hesten under sig under behandling for at forstå forskellen. Derfor har jeg indført det vi kalder en ridebehandling. Den starter oftest på staldgangen hvor hest og rytter "ses" igennem inden opsadling, derefter sidder rytteren op og skridter hesten varm. Herefter begynder korrektionen af både rytter og hest. Bruges i genoptræningsøjemed og til rideproblemer på heste og ryttere der allerede har modtaget behandling på et tidligere stadie. Anvendes primært til dressur og springheste på niveau middelsvær og opefter.
Opstramning af bækken på hoppe 2 dage efter foling.