Hunde og A-Touch
Hvornår er der relevans for behandling af hunde?
Hundebehandling med A-Touch

Hunde er ligesom andre firbenede dygtige til at kompensere for diverse småskader, derfor anbefales en gennemgang af brugshunde hver 4.- 6. måned afhængigt af niveau og alder for at undgå disse skader udvikler sig til større tidskrævende skader.

Adfærd:
Hunde der ændrer adfærd "uden grund" kan have smerter.


Under arbejde:
Brugshunde og alm. hunde der får skader i skuldre, bækken, nakke og ryg. Som har svært ved at hænge sammen efter træning pga. ømhed, haltheder. Styrt, sammenstød og fald.

Andet:
Diskusprolapser, piskesmæld og bækkenløsning, manglende energi og glæde i hverdagen. Haltheder, nakkeproblemer og bøjede ribben. Komplicerede skulderproblematikker. I den mindre afdeling kan jeg tilbyde behandling af water-tails og årsagen til dem. 
Ved spongylosis og tætsiddende torntappe kan jeg gå ind flytte trykket væk, så belastningen på området forsvinder og dermed smertelindre dem den vej.
Genoptræningsplaner individuelt efter korsbåndsskader og andre større operationer i bevægeapparatet.
Men ellers spørg mig, jeg er meget bevidst som behandler om ikke at arbejde i noget udenfor mit afgrænsede område.

Hvalpe: HD&AD-forebyggelse på store og mellemstore racer samt hvalpegennemgang af dem når de er 7 uger mhb. de ikke vokser med en skævhed.
Hårde fødsler. Ejerskifteproblemer. Trafikuheld.

Behandlingstid
En behandling varer max. 30 minutter og foregår i min klinik eller ved større samlinger. Jeg sætter altid 45 min af til nye hunde.
Hunden kan blive træt de første 4 døgn og må luftes på små ture. Der aftales en tilbagemeldingsfrist med ejer, så jeg kan høre om der skal følges op på behandling med en ny behandling.
Ofte sker der det, når man har fat i gamle problematikker med arbejde på de myofaciale baner, at man går i gang med at "skrælle et løg" dvs. at der ligger flere lag af gamle skader i hunden og derfor kan det være nødvendigt at genbehandle i et kortere interval.
Jeg behandler hunde med A-Touch som balancering, løsnen af låsninger og stabilisering af de myofaciale kinetiske baner. Oplever jeg undervejs i en behandling, at der er noget som kræver en second opinion evt. fra en dyrlæge, så får du også besked herom med det samme.
Hvalpe må behandles fra 3 uger af.