Humanbehandling

Behandling af mennesker

Ofte får jeg spørgsmålet: "Jamen, laver du også mennesker?" Ja det var sådan det hele begyndte og jeg opdaterer mig årligt på humanbehandling.

Hvornår er der relevans for behandling med A-Touch til mennesker?

Når det gør ondt i skroget og man er træt af at være syg feks. en gammel/ny prolaps, frossen skulder, bækkenløsning, en forstuvet ankel, tennisalbuer, piskesmæld i alle stadier, konstante kæbesmerter, føleforstyrrelser, astmabørn osv. A-Touch spænder vidt i humanbehandling, så ring i telefontiden og spørg mig om det er noget jeg kan lave. 

Hvor gammel skal man være for at modtage A-Touch-behandling?

Fra 0-100 år. A-Touch er sikker og ansvarlig også i forbindelse med osteoporose/knogleskørhed og implantater, man kan ikke lave mere end hvad kroppen vil være med til.

Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet meget med piskesmældpatienter, hjernerystelser og kraftige forstuvninger, både i akut og senere fase med gode resultater.

Fertilitet:

Det viser sig, hvis andre grundige undersøgelser ikke viser noget, at mange par med fertilitetsproblemer kan have gavn af A-Touch hvor kroppen afbalanceres.

Scoliosis:

Jeg har gennem årene haft en del scoliosepatienter som er blevet symptomfri og velfungerende igen efter max. 3 behandlinger.

Spinalstenosis:

Jeg kan ikke ændre på røntegnbillederne, men jeg kan omfordele trykket på lænd og haleben, så man kan fungere igen uden konstante smerter ved bevægelse.

Andre trælse problematikker i ryg/nakke som kan have gavn af A-Touch-behandling: Schuermann, diskusprolapser, piskesmæld, skæve brystkasser og bøjede ribben.

Spædbørnskolik:

De fleste af de spædbørn jeg behandler kommer her er som regl med kolik og nogle meget udkørte forældre. Disse stakkels forældre er velkomne til at ringe til mig døgnet rundt. Alle andre bedes benytte telefontiden.

Varighed af en humanbehandling hos A-Touch og evt. genbehandling:

Den første behandling med A-Touch varierer fra 20 minutter til 1 time, derefter skal man sætte 45 minutter af til en behandling. Genbehandling er noget behandleren beslutter efter tilbagemelding på 1.ste behandling. Hvis jeg ikke syntes der er nok fremskridt, så refererer jeg dig til anden behandling eller videre undersøgelse.