Humanbehandling

Behandling af mennesker

Ofte får jeg spørgsmålet: "Jamen, laver du også mennesker?" Ja det var sådan det hele begyndte og jeg opdaterer mig årligt på humanbehandling.

Hvornår er der relevans for behandling med A-Touch til mennesker?

Når det gør ondt i skroget og man er træt af at være syg feks. en gammel/ny prolaps, frossen skulder, bækkenløsning, en forstuvet ankel, piskesmæld i alle stadier, konstante kæbesmerter, føleforstyrrelser, astmabørn osv. A-Touch spænder vidt i humanbehandling, så ring i telefontiden og spørg mig om det er noget jeg kan lave. 

 

Hvor gammel skal man være for at modtage A-Touch-behandling?

Fra 0-100 år. A-Touch er sikker og ansvarlig også i forbindelse med osteoporose/knogleskørhed og implantater, man kan ikke lave mere end hvad kroppen vil være med til.

Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet meget med piskesmældpatienter, hjernerystelser og kraftige forstuvninger, både i akut og senere fase med gode resultater.

 

De fleste af de spædbørn jeg behandler kommer her er som regl med kolik og nogle meget udkørte forældre. Disse stakkels forældre er velkomne til at ringe til mig døgnet rundt. Alle andre bedes benytte telefontiden.

Varighed af en humanbehandling hos A-Touch og evt. genbehandling:

Den første behandling med A-Touch varierer fra 20 minutter til 1,5 time, derefter skal man sætte 45 minutter af til en behandling. Genbehandling er noget behandleren beslutter efter tilbagemelding på 1.ste behandling. Hvis jeg ikke syntes der er nok fremskridt, så refererer jeg dig til anden behandling eller videre undersøgelse. Jeg har aldrig fundet grund til at fastholde klienter der ikke har gavn af mine behandlinger og det er noget jeg står meget fast på!