top of page

A-Touch er en myofascial behandlingsform, der er en optimal behandling af både muskelvæv, knogler og energibaner i kroppen, uden at være invasiv. Til trods for at behandlingen kun foregår via det det bløde væv, opnås en fantastisk stabiliserende effekt på selv store bevægeapparatsproblematikker.

A-Touch er en blid, noninvasiv blødvævsteknik, som udelukkende arbejder på de myofasciale baner. Behandlingen er smertefri og stabiliserende. Den anvendes primært til nye og gamle skader i bevægeapparatet, hvor den går ind og nulstiller vævet efter skade/overbelastning, stabiliserer og genskaber forbindelsen i kroppen.

Alle kroppens muskler er indkapslet i en fin tynd muskelhinde, også kaldet fascia. Alle fasciaer i kroppen er i ledtog med hinanden, men ligger dog i et meget fint system af myofasciale baner/linjer/liner.

I A-Touch arbejder man ud fra en bevidsthed om at tale ordentligt til kroppen og give den de rigtige påvirkninger på det rigtige tidspunkt i et bestemt system, så den får en fair chance for at rette sig via sin egen intelligens: Neuroenergien, som er kroppens egen selvophelende energi.

Når man arbejder på de myofaciale baner med A-Touch anvender man et specielt tryk i et system, der er bagvejen (korteste rute) til muskler, knogler og sener. Her opnås en hurtig stabiliserende opheling af kroppens struktur og symptomer, samt store justeringer i både led og muskler med denne behandling uden det er et overgreb på patienten.

IMG_4239.jpg
13.JPG
Elefant artikel_edited.jpg
IMG_4920.JPG
bottom of page