Covid 19: Klinikken er midlertidigt lukket for humanbehandling (men stadig åben for hunde og heste)

Ofte får jeg spørgsmålet: "Jamen, laver du også mennesker?" Ja, det var sådan, det hele begyndte! Og jeg opdaterer mig årligt på humanbehandling.

Hvornår er der relevans for behandling med A-Touch til mennesker?

Når det gør ondt i skroget, og man er træt af at være syg f.eks. med en gammel/ny prolaps, frossen skulder, bækkenløsning, en forstuvet ankel, tennisalbuer, piskesmæld i alle stadier, konstante kæbesmerter, føleforstyrrelser, astmabørn, osv. A-Touch spænder vidt i humanbehandling, så ring i telefontiden og spørg mig, om det er noget, jeg kan lave.  

Eksempler på andre tilstande, der kan have gavn af A-Touch

Fertilitet: Det viser sig, hvis andre grundige undersøgelser ikke viser noget, at mange par med fertilitetsproblemer kan have gavn af at få kroppen afbalanceret.

 

Skoliose: Jeg har gennem årene haft en del skoliosepatienter, som er blevet symptomfri og velfungerende igen efter max. 3 behandlinger.

Spinalstenose: Jeg kan ikke ændre på røntgenbillederne, men jeg kan omfordele trykket på lænd og haleben, så man kan fungere igen uden konstante smerter ved bevægelse.

Andet: Andre trælse problematikker i ryg/nakke som kan have gavn af A-Touch-behandling: Scheuermann, skæve brystkasser og bøjede ribben.

Spædbørnskolik: De fleste af de spædbørn jeg behandler kommer her som regel med kolik og nogle meget udkørte forældre. Disse stakkels forældre er velkomne til at ringe til mig døgnet rundt. Alle andre bedes benytte telefontiden.

Hvor gammel skal man være for at modtage A-Touch-behandling?

Fra 0-100 år. A-Touch er sikker og ansvarlig også i forbindelse med osteoporose/knogleskørhed og implantater. Man kan ikke lave mere, end hvad kroppen vil være med til. Jeg har gennem de sidste mange år arbejdet meget med piskesmældpatienter, hjernerystelser og kraftige forstuvninger, både i akut og senere faser med gode resultater.

Varighed af en humanbehandling og evt. genbehandling

Den første behandling med A-Touch varierer fra 20 minutter til 1 time. Genbehandling er noget behandleren beslutter efter tilbagemelding på 1ste behandling. Hvis jeg ikke syntes, der er nok fremskridt, så refererer jeg dig til anden behandling eller videre undersøgelse. 

IMG_4238.jpg
IMG_4244.jpg