top of page

Før behandling

Dyr i bedøvelse behandles kun hos dyrlæger jeg har samarbejde med, og dyrlægen skal være til stede under behandlingen.

 

Hund: 

Hunde der kommer til behandling skal være tørre og loppebehandlede. Jeg ved godt, de fleste af jer har styr på det, men der har været nogle episoder, hvor jeg har måtte desinficere behandlingsrummet for lopper efterfølgende.

Tæver i løbetid tages kun sidst på dagen, så hanhundene kan få ro til at modtage deres behandling.

 

Hest: 

Hesten skal stå inde, være tør og gjort klar til behandling når jeg ankommer til aftalt tid. Det er rart med et plant gulv med ordentlig belysning i vintertiden, da det giver en bedre behandling. 

Motion

Evt. genoptræning aftales individuelt fra dyr til dyr, da ikke 2 er ens.

 

Hest:

Spørg ved tidsbestilling. Efter behandling: Forholdsvis ro i 4 døgn. Ingen longering med indspænding, gerne på fold og skridtture med mindre andet er aftalt.

Hund: 

Spørg ved tidsbestilling om hvad den må og ikke må op til behandling. Efter behandling, afhængig af tilstand, anbefales der 4 dage med ture i snor og ingen træning. 
 

Medicinering med traditionel medicin og alternativ medicin + evt. anden behandlingsform

Vedrørende medicinering: Spørg ved tidsbestilling hvilke midler jeg kan arbejde på, hvis dyret er i smertebehandling. Ingen anden behandling anbefales med kiropraktik, massage, waterwalk osv. senere end 4 dage op til behandling for at jeg kan få et "rent" billede af klienten. Er der sket en behandlingsskade fra en anden behandler, som jeg skal rette det op, må du være forberedt på dette bliver påtalt, og der kan blive tale om en evt. røntegnundersøgelse eller et dyrlægebesøg inden jeg evt. kan gå videre i behandlingen af dit dyr.

Mit arbejde er omfattet af en professionel ansvarsforsikring. Min forsikring dækker ikke andre behandlere og uautoriserede smedes arbejde.

Klassisk homøopati

 

I forbindelse med behandling udleverer jeg af og til et homøopatisk middel til at understøtte dyrets opheling. Dette faktureres der ikke ekstra for, da det er en del af behandlingen. Ønsker man derimod en ren homøopatisk behandling af et dyr til afbalancering af diverse lidelser som oftest ikke er bevægeapparatsrelateret, koster det 550 kr. inkl. remedier og moms.

 

Jeg arbejder med ren engelsk klassisk homøopati og Bachs blomstermedicin. Nogle gange anbefaler jeg et kosttilskud, men det er ikke noget jeg har på lager, og det skal købes separat enten på foderstof, Matas/apotek eller på nettet.

IMG_4281.jpg
å7.jpg
å11.jpg
å10.JPG
å6.jpg
bottom of page